Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk

De Paardenkliniek

De paardenkliniek vervult, naast een eerstelijns functie voor paarden uit de eigen buitenpraktijk, een tweede- en derdelijns functie voor verwijzingen van dierenartsen uit zowel binnen- als buitenland. Inclusief intensive care wanneer dit nodig is. We beschikken over uitgebreide faciliteiten en geavanceerde apparatuur om optimale zorg te verlenen.

Binnen onze kliniek is een goed opgeleid en op elkaar ingespeeld team van dierenartsen en assistenten werkzaam. We besteden niet alleen veel tijd en aandacht aan paardengeneeskunde. We vinden goede communicatie met eigenaren en verwijzende dierenartsen eveneens belangrijk om de preventieve begeleiding, eventuele behandeling en revalidatie in goede banen te leiden. We staan voor professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid.

Door het regelmatig bezoeken van nationale en internationale congressen worden specifieke (individuele) expertises en vaardigheden uitgebreid. Elk jaar biedt het Veterinair Centrum Someren (VSC) een drietal pas afgestudeerde dierenartsen de mogelijkheid om een jaar in de kliniek te werken. Dit internship vormt een goede voorbereiding op het leveren van kwalitatief hoge paardengeneeskunde in een eerstelijnspraktijk of het volgen van een specialistenopleiding.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Veterinair Centrum Someren.


Contact opnemen

Nieuws en kennis voor de paardensector

Updates & Nieuws


Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top