Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk


Marieke Klaasen | Dierenarts

Marieke Klaasen is na haar studie Diergeneeskunde in Utrecht in maart 2013 begonnen als pluimveedierenarts bij het Veterinair Centrum Someren.

Hiervoor heeft de HAS en de master Dierwetenschappen aan Wageningen Universiteit afgerond. In Wageningen vergeleek ze duurzaamheidsindicatoren voor conventionele en biologische vleeskuiken productiesystemen. In Engeland behaalde Marieke de master Applied Development Studies aan de University of Reading, waar zij tevens heeft gewerkt aan een meta-analyse over Aviaire Influenza.

Erik van Geloof | Dierenarts

Erik van Geloof is in 2004 begonnen bij Veterinair Centrum Someren als pluimveedierenarts.

Tijdens zijn studie Diergeneeskunde in Utrecht heeft hij gedurende 1,5 jaar onderzoek gedaan naar Infectieuze Bronchitis bij leghennen. Erik is naast zijn werk als pluimveedierenarts bestuurslid van de Vakgroep Gezondheidszorg Pluimvee van de KNMvD en lid van de Deskundigengroep Dierziekten van het ministerie van LNV.

André Steentjes | Dierenarts

André Steentjes is pluimveeman bij uitstek, geboren en getogen op een fokbedrijf.

Door zijn jarenlange ervaring is hij de vraagbaak binnen de sectie. Sinds enkele jaren maakt André deel uit van de Europese studiegroep voor pluimvee dierenartsen.

 

 

Sascha Hebbelinck | Dierenarts

Sascha Hebbelinck is in september 2020 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht in de richting landbouwhuisdieren en veterinaire volksgezondheid.

Tijdens de master groeide de passie voor pluimvee en volgde een afstudeerscriptie over coccidiose bij vleeskuikens. Na afstuderen is Sascha begonnen als pluimveedierenarts bij Veterinair Centrum Someren

Luc Snoeijen | Dierenarts

Luc Snoeijen is als geborgde pluimveedierenarts werkzaam bij Veterinair Centrum Someren.

Luc studeerde in juli 2021 af als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na zijn afstuderen is hij direct aan de slag gegaan bij het Veterinair Centrum Someren en versterkt hij ons pluimveeteam.

Lenie Manders-Nelissen | Assistente

Lenie Manders-Nelissen heeft in 2008 haar studie tot paraveterinair afgerond. Sinds 2009 is ze als pluimveeassistente het aanspreekpunt voor alle pluimveeklanten van het Veterinair Centrum Someren.

Samen met Jolanda van Dijk verzorgt ze onder andere de bestellingen, administratie en facturatie voor de pluimveesectie.

Jolanda van Dijk | Assistente

Jolanda van Dijk is sinds 2012 werkzaam als assistente bij de afdeling Pluimvee van het Veterinair Centrum Someren.

Zij is samen met Lenie Manders-Nelissen al jaren het vertrouwde gezicht voor alle pluimvee klanten.

Mireille Methorst | Assistente

Mireille Methorst is als pluimveeassistente het aanspreekpunt voor de pluimveeklanten van het Veterinair Centrum Someren.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top