Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk

Dierenartsenpraktijk

Laboratorium

Veterinair Centrum Someren (VCS) heeft een eigen diergeneeskundig service laboratorium, waarin we een breed spectrum aan onderzoeken verrichten. De werkzaamheden lopen in de weekenden door, zodat alle betrokkenen snel op de hoogte zijn van een betrouwbare uitslag. Ook bij spoedgevallen. Onze dierenartsen maken hier vaak en dankbaar gebruik van.

Enerzijds bestaat het werk in het laboratorium uit onderzoeken voor routine monitoring. Anderzijds vraagt het diergeneeskundige vak om maatwerk. Maatwerk dat onze analisten graag leveren. We nemen iedere uitdaging aan en zijn altijd bereid mee te denken over passende testmogelijkheden voor specifieke (onderzoeks)vraagstukken.

We zorgen dat onze dierenartsen kunnen terugvallen op gedegen onderzoeken en analyses. Dit doen we vanuit verschillende afdelingen: bacteriologie, serologie, PCR, parasitologie en vaccinbereiding. Daarnaast beschikken we over een sectiezaal die door de pluimvee- en varkensdierenartsen dagelijks benut wordt voor het stellen van diagnoses.

Het laboratorium voldoet aan uitgebreide kwaliteitscriteria. Zo zijn we in het bezit van een HOSOWO-erkenning, het ISO 9001:2015 certificaat en NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017 accreditatie voor de volgende onderzoeken: https://www.rva.nl/alle-geaccrediteerden/l467/.  Deze geaccrediteerde onderzoeken zijn geregistreerd bij de Raad voor Accreditatie onder nummer L467.

Maak voor het insturen van onderzoeksmaterialen gebruik van onderstaande inzendformulieren.

Opdrachtformulier laboratorium Pluimvee
Opdrachtformulier laboratorium Pluimvee Engelstalig
Opdrachtformulier laboratorium Varkens
Opdrachtformulier laboratorium Herkauwers
Opdrachtformulier laboratorium Paarden

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Veterinair Centrum Someren.


Contact opnemen

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top