Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk

De Varkenspraktijk

De Varkenspraktijk heeft een duidelijke visie en een kraakhelder doel: zorgen dat iedere moderne varkenshouder kan beschikken over de nieuwste en meest effectieve inzichten op het gebied van diergezondheid. We zijn altijd een stap vooruit, zodat varkenshouders met onze kennisvoorsprong nog beter hun doelstellingen kunnen realiseren.

Sinds 2012 treden de geborgde varkensdierenartsen van De Landbouwhuisdierenpraktijk (te Oss) en Veterinair Centrum Someren gezamenlijk naar buiten onder de naam De Varkenspraktijk. We staan voor een diergeneeskundige zorg die past bij het specifieke karakter van een varkenshouderij en de ondernemer daarachter. Zorg op maat, dus.

Om deze zorg te garanderen zijn wij continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en middelen die de gezondheid van varkens bevorderen. Verder hechten we belang aan een open en duurzame relatie met de agrarische ondernemers. Want mede hierdoor zijn we in staat in een vroeg stadium, volgens de meest recente methodes, oplossingen aan te dragen. Een goede klantenbinding resulteert daarnaast in een adequate aanpak. Zo werken we samen aan een betere kwaliteit van diergezondheid en dierenwelzijn én aan een hoger bedrijfsrendement.

Zie voor de website van De Varkenspraktijk: www.devarkenspraktijk.nl

De varkenspraktijk

 

 

Nieuws en kennis voor de varkenshouder

Updates & Nieuws


Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top