Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk

Inwendige ziekten

Longaandoeningen en ziekten van het maagdarmkanaal zijn vaak voorkomende problemen op het gebied van de inwendige ziekten.

Ten behoeve van diagnostiek en behandeling van deze problemen zijn op de kliniek specifieke technieken aanwezig, zoals endoscopie voor luchtwegen en maag, longfunctie onderzoek, longspoelsel, en uiteraard röntgen- en echografisch onderzoek.

Daarnaast zijn er uitgebreide laboratorium faciliteiten ten behoeven van o.a. bloedonderzoek en bacteriologisch onderzoek voorhanden. Vanwege de aanwezigheid van deze faciliteiten op de kliniek kan de tijd die het kost om een uitslag te krijgen zo kort mogelijk gehouden worden.

Wanneer nodig is er de mogelijkheid om de patient op te nemen op de kliniek zodat zowel de onderzoeken als de (start van de ) behandelingen zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top