Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk


Team herkauwers

Stijn van de Voort | Dierenarts

Vroeger was ik elk weekend en elke vakantie te vinden op de boerderij van Opa en mijn oom, omdat overname toch wel lastig zou worden heb ik toen op mijn 15e het besluit genomen om diergeneeskunde te gaan studeren.

Na mijn afstuderen heb ik eerst een aantal jaren in Asten gewerkt en ben toen door een overname in Someren terecht gekomen. Sinds 1 januari 2022 ben ik eigenaar van Herkauwerspraktijk VC Someren. Ik doe het werk met erg veel plezier en hoop het nog lang te mogen doen.

Iris Siemons | Dierenarts

Iris Siemons is als geborgde rundveedierenarts werkzaam bij Herkauwerspraktijk VC Someren.

Iris is begin 2017 afgestudeerd als dierenarts landbouwhuisdieren aan de Universiteit Utrecht. Na haar afstuderen is ze aan de slag gegaan in een gemengde praktijk. In april 2019 heeft ze de overstap gemaakt naar het Veterinair Centrum Someren en versterkt ze ons team herkauwers.

Robin Peters | Dierenarts

Stef Frenken | Dierenarts

Stef Frenken is als geborgde Rundveedierenarts werkzaam bij Herkauwerpraktijk VC-Someren.

Thuis tussen de melkkoeien opgroeiend was de meest logische volgende stap voor mij om diergeneeskunde te gaan studeren. Na de studie aan de Universiteit van Gent in 2015 afgerond te hebben meteen in Someren gaan werken en sindsdien een vast onderdeel van het team.

 

Wilma Linders-Martens | Assistente

Wilma Linders is sinds januari 2022 assistente bij de Herkauwerspraktijk VC Someren

Wilma is opgegroeid tussen de koeien en de varkens en is op 18 jarige leeftijd begonnen als administratie medewerkster bij Rundvee KI Peelland. Na 8 jaar is ze mee gaan werken op haar eigen zeugen- en akkerbouwbedrijf. Omdat de de veterinaire sector haar bleef trekken is Wilma in 2001 begonnen bij Veterinair Centrum Someren, vervolgens is ze in 2022 met Stijn meegegaan als dierenartsassistente van de Herkauwerspraktijk VC Someren

 

 

 

Maria van der Elsen | Assistente

Maria van der Elsen is als dochter van een veehouder van jongs af aan gepassioneerd door dieren. Ze is al vanaf haar 18e dierenartsassistente.

Na jaren gewerkt te hebben bij het Veterinair Centrum Someren, is Maria in 2022 met Stijn van de Voort meegegaan om bij de Herkauwerspraktijk aan de slag te gaan.

 

 

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top