Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk


Stijn van de Voort | Dierenarts

Stijn van de Voort is als geborgde rundveedierenarts werkzaam voor Veterinair Centrum Someren.

Stijn is in januari 2012 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waarna hij twee jaar werkzaam geweest in de buurtpraktijk van Asten. Sinds 1 mei 2014 aan de slag gegaan als herkauwerdierenarts bij het Veterinair Centrum Someren.

Iris Siemons | Dierenarts

Iris Siemons is als geborgde rundveedierenarts werkzaam bij Veterinair Centrum Someren.

Iris is begin 2017 afgestudeerd als dierenarts landbouwhuisdieren aan de Universiteit Utrecht. Na haar afstuderen is ze aan de slag gegaan in een gemengde praktijk. In april 2019 heeft ze de overstap gemaakt naar het Veterinair Centrum Someren en versterkt ze ons team herkauwers.

Robin Peters | Dierenarts

Stef Frenken | Dierenarts

Stef Frenken is als geborgde rundvee- en vleeskalverdierenarts werkzaam bij Veterinair Centrum Someren.

Sinds augustus 2015 is Stef ons herkauwerteam komen versterken nadat hij afgestudeerd is als herkauwerdierenarts aan de Universiteit van Gent. Als zoon van een melkveehouder heeft hij al veel ervaring in de (melk)veehouderij, wat dan ook de hoofdtak is van zijn dagelijkse werkzaamheden.

 

Wilma Linders-Martens | Assistente

Wilma Linders is sinds 2001 werkzaam bij Veterinair Centrum Someren waar ze nu werkt als assistente van de herkauwersectie.

Hiervoor heeft Wilma al een lange loopbaan achter de rug in de veehouderij. Ze heeft 8 jaar gewerkt bij een rundvee KI-station en heeft 12 jaar gewerkt op haar eigen akkerbouw- en zeugenbedrijf.

Maria van der Elsen | Assistente

Maria van der Elsen is als dochter van een veehouder al van jongs af aan gepassioneerd door dieren. Maria is vanaf haar 18e dierenartsassistente.

Na enkele jaren gewerkt te hebben in een andere praktijk, is ze sinds 2001 werkzaam als rundvee-assistente in Veterinair Centrum Someren.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top