Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk

Dierenartsenpraktijk

Herkauwers

Het ambitieuze team herkauwers is vooral bezig met diergeneeskunde, begeleiding van herkauwerbedrijven en alle omringende factoren. Door bijscholing en nieuwe specialisaties blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen, behandelingen en kansen. Zo kunnen we samen met de veehouders de zorg voor herkauwers naar een hoger plan tillen.

We hechten veel waarde aan intensieve samenwerking met veehouders, maar ook met alle andere erfbetreders. Denk hierbij aan voedingsadviseurs, diergezondheidsspecialisten, farmaceuten, studieclubs et cetera. Vanuit een breed perspectief komen we tot een deskundig advies op maat. Naast diergezondheid en dierenwelzijn staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Een belangrijk deel van ons werk bestaat uit periodieke bedrijfsbegeleiding van zo’n honderd melkveebedrijven.

Onze ervaren dierenartsen, die 24/7 paraat staan, zijn volledig georiënteerd op herkauwers. Sinds april 2020 werken we in de diensten samen met onze collega’s van dierenartsenpraktijk Lintjeshof. Deze samenwerking resulteert in kennisdeling in een groter team, een betere kwaliteit in begeleiding en meer efficiëntie in de diensten. Bovendien biedt de samenwerking kracht, kwaliteit en continuïteit aan veehouders en medewerkers in de regio.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Veterinair Centrum Someren.


Contact opnemen

Nieuws en kennis over herkauwers

Updates & Nieuws


Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top