Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk


Edwin Enzerink | Dierenarts

Edwin Enzerink is Erkend Keuringsdierenarts Paard, Dipl. ECVS

Edwin is in 1996 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Tot 2000 is hij verbonden geweest aan de afdeling chirurgie van de diergeneeskundige faculteit in Utrecht. Sinds 2000 is hij Specialist Chirurg Paard Nederland, en sinds 2001 Europees Specialist Veterinaire Chirurg.(Dipl. E.C.V.S.) Sinds 2000 is Edwin Enzerink werkzaam bij het Veterinair Centrum Someren. Zijn speciale interesse gaan uit naar de arthroscopie- en de koliek operaties. Naast zijn werkzaamheden als chirurg heeft hij zich toegelegd in de orthopedie problemen bij spring- en dressuurpaarden.
Sinds 2018 is Edwin teamdierenarts van de Nederlandse dressuurpaarden.

Tilly Spierings | Dierenarts

Tilly Spierings is Erkend Paardendierenarts.

Tilly is in 2003 afgestudeerd aan de universiteit van Gent. Na haar studie is ze direct als intern begonnen bij het Veterinair Centrum Someren. Na het afronden van dit internship is ze het paardenteam gaan versterken om met name de buitenpraktijk en de gynaecologie uit te breiden. Sinds 2008 legt ze zich volledig toe op embryotransplantatie bij het paard.

Kim de Graaf | Dierenarts

Kim de Graaf is Erkend Paardendierenarts, Dipl. ECVS

Kim studeerde begin 2010 af als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na haar afstuderen is ze direct bij het Veterinair Centrum Someren begonnen aan een internship. Gedurende haar studie en internship heeft zij sterke interesse ontwikkeld voor de chirurgie en orthopedie van het paard. Sinds het afronden van haar internship is Kim bij het Veterinair Centrum gebleven om het paardenteam te versterken en haar specialistenopleiding te volgen. Kim is in 2018 afgestudeerd als Europees Specialist Veterinaire Chirurg.(Dipl. E.C.V.S.)

Peter van Oijen | Dierenarts

Peter van Oijen vanaf 1992 als Erkend Paardendierenarts werkzaam bij Veterinair Centrum Someren.

Peter is in 1985 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Hij houdt zich bezig met keuringen, kreupelheden en blessure preventie/begeleiding van sportpaarden. Behandeling en revalidatie van peesblessures zijn een belangrijk deel van zijn werk. Peter is bijzonder geïnteresseerd in de röntgenologie, echografie en MRI. Voorts is hij veterinair adviseur op het gebied van paarden- en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Marloes van der Horst | Dierenarts

Marloes van der Horst is als Erkend Paardendierenarts werkzaam voor Veterinair Centrum Someren.

Marloes is in 2013 afgestudeerd in Gent als dierenarts. Ze heeft haar Internship bij het Veterinair Cenrtrum Someren volbracht. Sinds 1 oktober 2014 is Marloes bij het Veterinair Centrum Someren werkzaam als paardenarts en zal zich voornamelijk bezig houden met eerstelijns werkzaamheden en in het voorjaar met gynaecologie en Embryo Transplantatie.

Lilian Verheem | Dierenarts

Lilian Verheem is als Erkend Paardendierenarts werkzaam bij Veterinair Centrum Someren.

Lilian is in 2014 afgestudeerd in Gent als dierenarts. Ze heeft haar Internship bij het Veterinair Centrum Someren volbracht. Sinds 1 december 2015 is Lilian bij het Veterinair Centrum Someren werkzaam als paardenarts en zal zich voornamelijk bezig houden met eerstelijns werkzaamheden en is verantwoordelijk voor de veulenbrigade. Daarnaast ontfermt zij zich over de spoed- en stalpatiënten.

Valerie Meelberghs | Dierenarts

Valerie Meelberghs is sinds maart 2020 als paardendierenarts in dienst bij Veterinair Centrum Someren om het gynaecologieteam te versterken

Valerie is in 2019 afgestudeerd aan de universiteit van Gent. Na haar studie is ze direct aan het werk gegaan in een paardenkliniek in Australië. Naast gynaecologie heeft Valerie een grote interesse in eerstelijns werkzaamheden en tandverzorging bij paarden.

Lieke van der Leun | Dierenarts intern

Michelle Veenstra| Dierenarts intern

Anna Fortuna-Frączkiewicz | Dierenarts intern

Sandra Verhage | Assistente

Sandra Verhage is kliniek assistente/paraveterinair en bemant het secretariaat van de paardensectie.

Sandra heeft tijdens de opleiding paardenhouderij in Deurne er voor gekozen om Paraveterinair te worden. In 2000 heeft ze een vaste aanstelling gekregen binnen Veterinair Centrum Someren.
U zult haar regelmatig op het secretariaat treffen. Heeft u een vraag over de rekening dan kunt u bij mij terecht. Ook in de kliniek is ze veel te vinden.
Het leuke aan dit vak? Zieke paarden die weer blij naar huis gaan, het onvoorspelbare, liefde voor het paard.

Femke de Grauw | Assistente

Femke de Grauw is als kliniekassistente/paraveterinair werkzaam op de paardenafdeling van Veterinair Centrum Someren.Tevens bemant ze het secretariaat van de betreffende afdeling.

Judith van Gennip | Assistente

Judith van Gennip is het vaste gezicht achter de balie op afdeling paard. Zij bemant het secretariaat samen met haar collega’s Sandra en Femke.

Milou Mulders | Assistente

Milou Mulders is als kliniekassistente/paraveterinair werkzaam op de paardenafdeling van Veterinair Centrum Someren.

Robin van de Sande | Assistente

Robin van de Sanden is als kliniekassistente werkzaam op de paardenafdeling van Veterinair Centrum Someren.

Janny Koks | Assistente

Janny Koks is als kliniekassistente/paraveterinair werkzaam op de paardenafdeling van Veterinair Centrum Someren.

Vicky Wijnands | Assistente

Vicky Wijnands is als kliniekassistente/paraveterinair werkzaam op de paardenafdeling van Veterinair Centrum Someren.

Rosalie Scheutjens | Assistente

Rosalie Scheutjens is als kliniekassistente/paraveterinair werkzaam op de paardenafdeling van Veterinair Centrum Someren.

Lotte Hendriks | Assistente

Peter Mulkens | Assistent

Peter Mulkens is als assistent en stalmedewerker werkzaam op de paardenafdeling van Veterinair Centrum Someren.

Sandra Looijen | Assistente

Sandra Looijen is als assistente en stalmedewerkster werkzaam op de paardenafdeling van Veterinair Centrum Someren.

Aniek van den Boogaert | Assistente

Nena Gijsen | Assistente

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top