Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk

Dierenartsenpraktijk

Pluimvee

Team pluimvee is actief in de leg- en vleessector. Als een van de weinige pluimveepraktijken in het land zijn we nauw betrokken bij nagenoeg alle schakels in de pluimveesector. Onze werkzaamheden richten zich zowel op het individuele pluimveebedrijf als op integraties, broederijen, fokkerijorganisaties en proefbedrijven.

We streven naar een zo compleet mogelijke begeleiding, met oog voor diergezondheid, technische resultaten, dierenwelzijn, volksgezondheid en werkplezier. We stellen ons continu vragen over bijvoorbeeld het koppelbeeld in de stal, het verbeteren van technische resultaten en of het huidige vaccinatieschema nog aansluit op de actuele ziektesituatie in de regio. Kortom, de bedrijfscontacten en stalbezoeken zijn voor ons essentieel. Zij vormen de basis voor goede veterinaire zorg!

Veterinair Centrum Someren (VCS) beschikt over uitgebreide onderzoeksmogelijkheden, zoals bacteriologie, serologie, parasitologie en PCR. Hierdoor worden diagnostische gegevens snel en betrouwbaar verwerkt. Het laboratorium draait non-stop en ook onze gepassioneerde dierenartsen zijn 24/7 bereikbaar. Per bedrijf en per deelsector leveren we maatwerk in veterinaire begeleiding. In samenspraak met de pluimveehouder of organisatie wordt het verloop op de voet gevolgd en afgestemd.

Onze werkzaamheden bestaan uit:
– veterinaire zorg in het geval van ziekte
– het begeleiden, uitvoeren en controleren van vaccinaties
– het uitvoeren van monsternames
– advisering aangaande entschema’s
– advisering omtrent zoötechnische aspecten
– advisering omtrent biosecurity en hygiëne

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Veterinair Centrum Someren.


Contact opnemen

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top