Vacature Gezelschapsdierenarts

Vacature Gezelschapsdierenarts

Vacature dierenarts 24-40 uur per week per 1 september (of eerder)

Ben jij de opleider die meehelpt om de praktijk en het team inhoudelijk verder te ontwikkelen?

Onze kliniek voor gezelschapsdieren met vestigingen in Someren en Asten staat voor moderne en vooruitstrevende diergeneeskunde. Wij onderscheiden ons door het huisdier én de klant centraal te stellen. Persoonlijk contact en zorg op maat voor elk huisdier zorgt voor onze sterke band met onze klanten en een prettige werksfeer.

Voor ons jonge en ambitieuze team zijn we op zoek naar een ervaren dierenarts die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan werken.

Wij bieden:

Een open, Brabants gezellige en toch nuchtere sfeer van aanpakken. Vanuit onze filosofie streven we ernaar om samen met de collega’s en in overleg met de huisdiereigenaar zorg op maat te bieden voor elk huisdier.

Daarnaast werken we nauw samen met het modern ingerichte Dierenziekenhuis in Geldrop waar we met 14 andere praktijken ook de avond- weekend diensten verzorgen.
Je krijgt een ruim persoonlijk nascholingsbudget; te besteden bij zowel onze eigen Evidensia Academy als bij andere opleidingsinstituten. Verder zijn er veel mogelijkheden tot nascholing onderling en intern en bestaat de mogelijkheid tot verdere specialisatie.
Wij geloven in teamspirit, daarom organiseren wij met regelmaat verrassende en leuke activiteiten/uitjes.

Wij vragen:

Een dierenarts met voldoende ervaring om zelfstandig te kunnen opereren en die zijn/haar kennis over kan dragen op collega’s en stagiaires. Verdere kenmerken die voor ons vanzelfsprekend zijn; collegialiteit, gevoel voor humor, eerlijke communicatie en plezier in het werk.

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze regio directeur, Karin Heezen,
Tel nr. 06-58850867.
Je sollicitatie kun je mailen aan onze praktijkmanager Ilse van Bree,  ilse.van.bree@evidensia.nl.
Na de sollicitatie gesprekken plannen we met de geselecteerde kandidaten een meeloopdag.

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top