Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk


Natascha van Sambeek | Dierenarts

Sinds begin 2019 is Natascha van Sambeek als gezelschapsdierenarts bij Veterinair Centrum Someren werkzaam.

Zij heeft aan de universiteit van Antwerpen en Gent gestudeerd, waar ze ook haar diploma voor dierenarts in 2016 heeft behaald. Ze staat 1 dag  in de week in Asten voor u klaar en de rest van de dagen is ze in Someren te vinden.

 

 

Willem van Doesum | Dierenarts

Marloes Tabak | Assistente

Marloes Tabak is sinds juli 2016 gediplomeerd paraveterinair. Na haar afstuderen is ze meteen begonnen met werken bij Veterinair Centrum Someren op de gezelschapsdierenafdeling.

Marloes bemant geregeld de balie waar ze klanten graag te woord staat. Hiernaast assisteert ze de dierenarts tijdens operaties en zorgt ze voor de inkoop.

Petra de Corte | Assistente

Petra de Corte  is al jarenlang een vast gezicht in de praktijk op de locatie Asten. Ze werkt als dierenartsassistente en heeft veel ervaring.

Je vindt haar voornamelijk aan de balie. Ze houdt zich bezig met de receptiewerkzaamheden en het begeleiden en adviseren van de huisdiereigenaren. Verder ondersteunt ze ook de dierenarts bij het onderzoek, bij de behandeling en de verzorging van de patiënten. Daarnaast is apotheekbeheer een belangrijke taak van haar.

Ilse van Bree | Assistente

Ilse van Bree is in 2014 afgestudeerd als dierenverzorgster waarna ze is gaan werken in een dierentuin. Daarnaast heeft ze in 2016 haar diploma tot paraveterinair behaald aan het Groenhorst College in Barneveld.

Na het behalen van haar diploma heeft ze besloten om zich volledig te gaan richten op de medische wereld van de gezelschapsdieren. In 2016 is ze begonnen bij het Veterinair Centrum Someren waar ze zichzelf met veel enthousiasme inzet voor de huisdieren.  U zult haar vinden op zowel de locatie Asten als Someren.

 

Anke Teunissen | Assistente

Anke Teunissen werkt al vele jaren met plezier als gezelschapsdierenassistente voor het Veterinair Centrum Someren.

Zelf heeft ze een eigen melkveebedrijf waar ook veel tijd en energie ingestopt wordt. U zal haar voornamelijk achter de balie vinden.

Lian Honings-Lemmens | Assistente

Lian Honings-Lemmens is sinds 2008 gediplomeerd paraveterinair. Sinds November 2020 is ze werkzaam op de gezelschapsdieren afdeling van het Veterinair Centrum Someren.

Voor ze bij ons begon is ze 12 jaar werkzaam geweest bij een andere grote dierenartspraktijk in gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Ook is ze nog 2 jaar werkzaam geweest binnen een laboratorium.

Lian staat 3 dagen in de week op onze locatie in Asten en 1 dag in de week op de locatie in Someren voor u klaar.

 

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top