Veterinair Centrum Someren | Dierenartsenpraktijk

De Gezelschapsdierenkliniek

De kliniek voor gezelschapsdieren is een moderne, goed uitgeruste dierenartsenpraktijk met vestigingen in Someren en Asten. In een ontspannen, diervriendelijke omgeving verbinden we professionaliteit en kwaliteit van zorg aan persoonlijke aandacht voor huisdier en eigenaar. Zij delen vaak een bijzondere band en dat respecteren wij.

Onze doelstelling is het verlenen van de best mogelijke, persoonlijke en op maat gesneden zorg voor alle gezelschapsdieren. We zijn geen doorsnee dierenkliniek, maar een praktijk waar zowel huisdier als eigenaar ontvangen worden in een open en vriendelijke sfeer. We vinden communicatie met de eigenaar belangrijk omdat dit bijdraagt aan de gezondheid van het huisdier. Met oprechte betrokkenheid stellen we in samenspraak een (preventief) behandel- en controleplan op.

In alle levensfasen kunnen gezelschapsdieren bij het Veterinair Centrum Someren rekenen op een deskundige en liefdevolle verzorging. Of het nu een vaccinatie, routinebezoek of spoedoperatie betreft, ons enthousiaste team van dierenartsen en paraveterinairen neemt alle tijd voor u. Dankzij onze kwalitatief hoogstaande apparatuur op het gebied van diagnostiek en behandeling, kunnen wij een actueel en eerlijk advies geven over hun gezondheid.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Veterinair Centrum Someren.

Locatie Someren:  Slievenstraat 16, Someren » klik voor route   0493 – 441 066

Maandag 08:30 – 18:00 uur
Dinsdag 08:30 – 18:00 uur
Woensdag 08:30 – 18:00 uur
Donderdag 08:30 – 18:00 uur
Vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Spoedgevallen 24/7 bereikbaar
Locatie Asten: Dijkstraat 1, Asten (uitsluitend voor het ophalen van medicatie en paraveterinaire spreekuur) » klik voor route  0493 – 691 330

Neem aub contact op met de praktijk voor de actuele openingstijden.

Nieuws en kennis over gezelschapsdieren

Updates & Nieuws


Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top