Menu
   
Het Team
Home > Pluimvee > Het Team
text

Andre Steentjes

Pluimvee dierenarts

André Steentjes is pluimveeman bij uitstek, geboren en getogen op een fokbedrijf.  Door zijn jarenlange ervaring is hij de vraagbaak binnen de sectie. Sinds enkele jaren maakt André deel uit van de Europese studiegroep voor pluimvee dierenartsen.

text

Erik van Geloof

Pluimvee dierenarts

Erik van Geloof heeft tijdens zijn studie Diergeneeskunde in Utrecht gedurende 1.5 jaar onderzoek gedaan naar Infectieuze Bronchitis bij leghennen. Nu is hij de planner van het team. Daarnaast is hij ook bestuurslid van de Vakgroep Gezondheidszorg Pluimvee van de KNMvD en al enkele jaren actief in de formulariumcommissie Pluimvee van de KNMvD.

text

Marieke Klaasen

Pluimvee dierenarts

Marieke Klaasen heeft de HAS en de master Dierwetenschappen aan Wageningen Universiteit afgerond. In Wageningen vergeleek ze duurzaamheidsindicatoren voor conventionele en biologische vleeskuiken productiesystemen. In Engeland behaalde Marieke de master Applied Development Studies aan de University of Reading, waar zij tevens heeft gewerkt aan een meta-analyse over Aviaire Influenza. Na de studie Diergeneeskunde in Utrecht, is Marieke in maart 2013 begonnen als pluimveedierenarts bij het Veterinair Centrum Someren.

text

Anne Elbertsen

Pluimvee dierenarts

Sinds september versterkt Anne Elbertsen de pluimveesectie. Haar interesse voor de pluimveesector is tijdens de studie ontstaan en verder ontwikkeld onder andere bij meeloopdagen met collega’s van het VCS.

text

Lenie Nelissen

Assistente Pluimvee

Lenie heeft in 2008 haar studie tot paraveterinair afgerond. Sinds 2009 is ze als pluimveeassistente het aanspreekpunt voor alle pluimveeklanten van het VCS. Samen met Jolanda verzorgt ze onder andere de bestellingen, administratie en facturatie voor de pluimveesectie.

text

Jolanda van Dijk

Assistente Pluimvee

Jolanda is sinds 2012 werkzaam als assistente bij de afdeling Pluimvee. Zij is samen met Lenie al jaren het vertrouwde gezicht voor alle pluimvee klanten.