Menu
   
Het Team
Home > Paarden > Het Team
text

Peter van Oijen

Erkend Paardendierenarts

Peter van Oijen is in 1985 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Vanaf 1992 is hij in Someren werkzaam. Hij houdt zich vooral bezig met keuringen, kreupelheden en blessure preventie/begeleiding van sportpaarden. Behandeling en revalidatie van peesblessures zijn een belangrijk deel van zijn werk. Peter is bijzonder geïnteresseerd in de röntgenologie, echografie en MRI. Voorts is hij veterinair adviseur van een verzekerings- maatschappij.

text

Edwin Enzerink

Erkend Keuringsdierenarts Paard, Dipl. ECVS

Edwin Enzerink is in 1996 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Tot 2000 is hij verbonden geweest aan de afdeling chirurgie van de diergeneeskundige faculteit in Utrecht. Sinds 2000 is hij Specialist Chirurg Paard Nederland, en sinds 2001 Europees Specialist Veterinaire Chirurg.(Dipl. E.C.V.S.) Sinds 2000 is Edwin Enzerink werkzaam bij het Veterinair Centrum Someren. Zijn speciale interesse gaan uit naar de arthroscopie- en de koliek operaties. Naast zijn werkzaamheden als chirurg heeft hij zich toegelegd in de orthopedie problemen bij spring- en dressuur paarden.

text

Tilly Spierings

Erkend Paardendierenarts

Tilly Spierings is in 2003 afgestudeerd aan de universiteit van Gent. Na haar studie is ze direct als intern begonnen bij het Veterinair Centrum Someren. Na het afronden van dit internship is ze het paardenteam gaan versterken om met name de buitenpraktijk en de gynaecologie uit te breiden. Sinds 2008 legt ze zich volledig toe op embryotransplantatie bij het paard.

text

Kim de Graaf

Erkend Paardendierenarts, Dipl. ECVS

Kim de Graaf studeerde begin 2010 af als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na haar afstuderen is ze direct bij het Veterinair Centrum Someren begonnen aan een internship. Gedurende haar studie en internship heeft zij sterke interesse ontwikkelt voor de chirurgie en orthopedie van het paard. Sinds het afronden van haar internship is Kim bij het Veterinair Centrum gebleven om het paardenteam te versterken en haar specialistenopleiding te volgen. Kim is in 2018 afgestudeerd als  Europees Specialist Veterinaire Chirurg.(Dipl. E.C.V.S.)

text

Marloes van der Horst

Erkend Paardendierenarts

Marloes van der Horst is in 2013 afgestudeerd in Gent als dierenarts. Marloes heeft haar Internship op het Veterinair Cenrtrum Someren volbracht. Sinds 1 oktober 2014 is Marloes op het Veterinair Centrum Someren werkzaam als paardenarts en zal zich voornamelijk bezig houden met eerstelijns werkzaamheden en in het voorjaar met gynaecologie en Embryo Transplantatie.

text

Lillian Verheem

Dierenarts Paard

Lilian Verheem is in 2014 afgestudeerd in Gent als dierenarts. Lilian heeft haar Internship op het Veterinair Centrum Someren volbracht. Sinds 1 december 2015 is Lilian op het Veterinair Centrum Someren werkzaam als paardenarts en zal zich voornamelijk bezig houden met eerstelijns werkzaamheden en is verantwoordelijk voor de veulenbrigade. Daarnaast ontfermt zij zich over de spoed en stal patiënten.

text

Anna Bos

Dierenarts Paard

Anna is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht waarna zij direct op de faculteit is gaan werken als Intern op de afdeling voortplanting. Aansluitend heeft zij een seizoen in Australië gewerkt om daar veel voortplanting en eerstelijnswerk te verrichten. Sinds april 2017 is zij bij het Veterinair Centrum Someren met name actief in de gynaecologie om embryo's te spoelen en merries te begeleiden. Daarnaast zal ze eerstelijnsvisites rijden.

text

Judith van Gennip

Secretariaat

text

Joyce Feijen

Kliniek assistente

text

Sandra Verhage

Secretariaat & Kliniek assistente

text

Femke de Grauw

Secretariaat & Kliniek assistente

text

Elma Swinkels

Kliniek assistente

text

Eline Witteveen

Kliniek assistente

text

Moniek van Vijfeijken

Stal medewerkster

text

Desiree Umans

Stal medewerkster

text

Renate Scheutjens

Stal medewerkster

text

Kelly van den Heuvel

Stal medewerkster

text

Lotte van den Berg

Kliniek assistente

text

Henk Verstappen

Technische dienst

text

Ton Verstappen

Stal medewerker & Tuin