Menu
   
Het team Herkauwer
Home > Herkauwer > Het team Herkauwer
text

Niels Groot Nibbelink

Geborgde rundvee- en vleeskalverdierenarts

Niels Groot Nibbelink is in 1998 in Gent afgestudeerd als herkauwerdierenarts. Vanaf 1999 werkt hij bij Veterinair Centrum Someren. In 2002 heeft hij de opleiding Vakdierenarts Rund in Gent afgerond. Niels is veterinair deskundige in verzekeringskwesties, ook schrijft hij regelmatig voor diverse vakbladen. Als ervaren schapenhouder is Niels de vraagbaak binnen de sectie op gebied van kleine herkauwers

text

Stijn van de Voort

Geborgde rundveedierenarts

Stijn is in januari 2012 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Stijn is 2 jaar werkzaam geweest in de buurtpraktijk van Asten en is sinds 1 mei 2014 aan de slag gegaan als herkauwerdierenarts in het Veterinair Centrum Someren.

text

Stef Frenken

Geborgde rundvee- en vleeskalverdierenarts

Sinds augustus 2015 is Stef Frenken ons herkauwerteam komen versterken. Stef is afgestudeerd als herkauwerdierenarts aan de Universiteit van Gent en is meteen na zijn studie bij ons komen werken. Als zoon van een melkveehouder heeft hij al veel ervaring in de (melk)veehouderij.

text

Jos van Lier

Geborgde rundveedierenarts

Jos is in 2001 in Gent afgestudeerd en meteen na zijn afstuderen als dierenarts landbouwhuisdieren. Hij heeft in 2016 de overstap naar het Veterinair Centrum Someren gemaakt als fulltime dierenarts herkauwers.

text

Maria van der Elsen

Assistente herkauwers

Maria van der Elsen is als dochter van een veehouder al van jongs af aan gepassioneerd door dieren. Maria is vanaf haar 18e dierenartsassistente. Na enkele jaren gewerkt te hebben in een andere praktijk, is ze sinds 2001 werkzaam als rundvee-assistente in het Veterinair Centrum Someren.

text

Wilma Linders

Assistente herkauwers

Wilma heeft al een lange loopbaan achter de rug in de veehouderij. Ze heeft 8 jaar gewerkt bij een rundvee KI-station en heeft 12 jaar gewerkt op haar eigen akkerbouw- en zeugenbedrijf. Sinds 2001 is Wilma aan de slag gegaan in het Veterinair Centrum Someren waar ze nu werkt als assistente van de herkauwersectie.