Tandheelkunde
Home > Gezelschapsdieren > Tandheelkunde
view

Tandheelkunde

 

Door de jaren heen is er meer en meer aandacht voor tandheelkunde bij dieren. Ook bij het Veterinair Centrum Someren weten wij hoe belangrijk het is om het gebit van uw geliefde huisdier te onderhouden. Mochten er problemen zijn, dan kan tandheelkundig dierenarts Lies Paardekooper hulp bieden met een uitgebreid advies of behandeling. De tandheelkundige behandelruimte is volledig up-to-date en voorzien van gasnarcose & bewaking.

 

 

Tandheelkundig Dierenarts

Tandheelkundig Dierenarts Lies Paardekooper

Dierenarts Lies Paardekooper is actief lid van de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde (WVT) en van de European Veterinary Dental Society (EVDS) en heeft zich bekwaamd in vele tandheelkundige aandoeningen. Zij kan hulp bieden bij het verwijderen van persisterende melkhoektanden, het vullen van glazuurdefecten en het behandelen van afgebroken tanden (vitale pulpa-overkapping of wortelkanaalbehandeling).

 

In de orthodontische tandheelkunde (correctie van het gebit door middel van een beugel) heeft zij vele jaren ervaring. Zelfs het plaatsen van kronen (metaal en het tandkleurige Zirkonium) behoort sinds kort tot de mogelijkheden.

 

Graag gaan wij in op een aantal tandheelkundige aandoeningen en behandelingen om aan u duidelijk te maken wat deze precies inhouden. Wanneer u na het lezen hiervan toch nog vragen heeft, kunt u altijd per e-mail of telefoon contact opnemen met de praktijk.

 

Heeft u een vraag direct voor Lies Paardekooper? Dan kunt u deze sturen naar:

 

 

l.paardekooper@vc-someren.nl

 

 

 

logo-evdsLOGO WVT jpeg (2)