Het team
Home > Gezelschapsdieren > Het team
text

Lies Paardekooper

Dierenarts gezelschapsdieren

Lies is afgestudeerd in 1990 in de richting gezelschapsdieren aan de universiteit in Utrecht. Direct daarna is ze gaan werken bij het Veterinair Centrum Someren. Naast de 1ste lijns diergeneeskunde heeft ze zich toegelegd op tandheelkunde. Inmiddels werkt Lies bijna full-time als tandheelkundig dierenarts. Heeft u hulp nodig met het gebit van uw huisdier, dan bent u bij het Veterinair Centrum Someren aan het juiste adres! Een wortelkanaalbehandeling, digitale dentale röntgenfoto’s of een beugel: alle mogelijkheden hebben we 'in huis'.

text

Ilse Brakel

Dierenarts gezelschapsdieren

In 2011 is Ilse afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Gent. Oorspronkelijk afkomstig uit Drenthe, maar voor het werk naar Brabant verhuisd. Sinds december 2011 is ze werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Asten en sinds ruim een jaar ook in het Veterinair Centrum Someren. Ze behandelt voornamelijk gezelschapsdieren, zoals honden, katten en knaagdieren. Verder heeft ze thuis 2 katten en een oppashond die af en toe komt logeren.

text

Kostijn van Ginkel

Dierenarts gezelschapsdieren

Nadat Kostijn zijn studie Diergeneeskunde in Nottingham, Engeland, had afgerond heeft hij eerst een jaar op Aruba gewerkt. Hier heeft hij voornamelijk gezelschapsdieren behandeld. Sinds januari 2016 werkt Kostijn als gezelschapsdierenarts bij het Veterinair Centrum Someren.

text

Aukje Gezelle Meerburg

Dierenarts gezelschapsdieren

text

Annelies van Schaik

Dierenarts gezelschapsdieren

text

Anke Teunissen

Paraveterinair gezelschapsdieren

Anke werkt al vele jaren met plezier in de praktijk. Zelf heeft ze een eigen melkveebedrijf waar ook veel tijd en energie ingestopt wordt. U zal haar voornamelijk achter de balie vinden.

text

Caroline Voerman

Paraveterinair Gezelschapsdieren

Caroline is sinds september 2012 werkzaam op de afdeling Gezelschapsdieren als paraveterinair bij het Veterinair Centrum Someren. Voor die tijd heeft ze acht jaar gewerkt in een grote praktijk in Zuid-Holland.

text

Marloes Tabak

Paraveterinair gezelschapsdieren

text

Ilse van Bree

Paraveterinair gezelschapsdieren

Actueel